Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αγνώριστη για editorial μόδας με δημιουργίες Celebrity Skin! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αγνώριστη για editorial μόδας με δημιουργίες Celebrity Skin! Αποκλειστικές φωτογραφίες | tlife.gr

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποτέλεσε μία από τις πιο σέξι αλλά και στιλάτες παρουσίες του πρώτου κύκλου του «My StyleRocks», ενώ τώρα σχεδόν ένα χρόνο μετά ασχολείται επαγγελματικά με τη μόδα. Η ξανθιά σεξοβόμβα έχει ανοίξει τη δική της μπουτίκ και είναι πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο εγχείρημα, καθώς η μόδα είναι κάτι που λατρεύει! Για αυτό τον λόγο, η ξανθιά καλλονή επιλέχτηκε από τον καταξιωμένο σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο να φωτογραφηθεί για ένα editorial ξένου περιοδικού μόδας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε – φορώντας αποκλειστικά δημιουργίες Celebrity Skin – σε ένα concept avante garde, προχωρημένης αισθητικής, κάτι που δεν την είχαμε συνηθίσει και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Η γνωστή Ελληνίδα ήταν πανέτοιμη να πειραματιστεί σε διαφορετικά styles που δεν είχε ξαναδοκιμάσει και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE ήταν πραγματικά αγνώριστη. Η όμορφη Αλεξάνδρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Νίκου Μαρκομπότσαρη και άκουγε όλες τις οδηγίες τόσο του φωτογράφου όσο και του art director.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο γνωστός hair stylist Miro Miro, ενώ το make up η Κατερίνα Σαραντοπούλου.

READ more