Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανάρτηση «καρφί» για την Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποκάλυψη που έκανε στον Στάθη Σχίζα

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με όσα βλέπει να διαδραματίζονται μέσα στο Survivor All Star στο οποίο συμμετέχει και ο σύντροφός της Στάθης Σχίζας.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star, είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να κάνει μια αποκάλυψη στον Στάθη Σχίζα σχετικά με την σύντροφό του. Και μπορεί να μη μάθαμε τι ακριβώς του είπε, ωστόσο, είδαμε πως είναι κάτι που επηρέασε πολύ την ψυχολογία του παίκτη ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου σε συζήτηση που είχε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως αποκάλυψε κάτι που δε θα έπρεπε να πει.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram ένα στιγμιότυπο από τη μέρα της πρεμιέρας του Survivor All Star αποκαλύπτοντας πως τότε, την είχε παρακολουθήσει μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου που θεωρούσε φίλη της ενώ αργότερα την παρηγορούσε και για όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου… Στο σπίτι μας… Με τους φίλους μας… Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο… Τα συμπεράσματα δικά σας» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Read More

And More