Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Λέγανε ότι ο γάμος μου με τον Αριστομένη ήταν ένα συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης”

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη άνοιξε το νέο της σπίτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εντυπωσιακή καλλονή μίλησε για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στη ζωή της αποκαλύπτοντας πως ο χωρισμός της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο είχε πραγματοποιηθεί ένα μήνα πριν τη δημοσιοποίησή του.

“Έχω αρχίσει και βρίσκω τις ισορροπίες μου έχω φτιάξει και οργανώσει ένα σπίτι όπως το ήθελα πάντα. Δε μετανιώνω για τίποτα ούτε για τα επαγγελματικά ούτε τα προσωπικά. Κάθε πράγμα γίνεται για κάποιο λόγο και εγώ πιστεύω πολύ σε αυτό που λένε μοίρα και κάρμα. Έχω ακούσει τα πάντα για μένα και τον Αριστομένη, ότι είχαμε συμβόλαιο και είχε ημερομηνία λήξης, ότι γινόταν για διαφημιστικούς λόγους, έχω ακούσει τα πιο τρελά που δε θα έκανα ποτέ στη ζωή μου. Γενικά αποφεύγω να μιλάω με τον κόσμο για τα προσωπικά, το ότι χώρισα ήταν κάτι σημαντικό αλλά μέχρι εκεί δε θα μοιραστώ με τον κόσμο πολλές λεπτομέρεις. Δε μου αρέσει να πουλάω την προσωπική μου ζωή. Τις πρώτες μέρες γινόταν χαμός αλλά το περιμέναμε. Είχαμε χωρίσει ήδη έναν μήνα αλλά δε το λέγαμε γιατί θα ήταν πιο δύσκολο και για εμάς¨ είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου λέγοντας πως επιθυμία της είναι να φτιάξει μια οικογένεια μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

“Είμαι 27 χρονών, άλλες κοπέλες στην ηλικία μου δεν έχουν κάνει καν σχέση όχι γάμο και να έχουν χωρίσει. Εννοείται ότι θέλω να φτιάξω τη ζωή μου, θέλω να κάνω παιδιά. Θα ήθελα μέσα στην επόμενη πενταετία να έχω κάνει παιδιά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δε δίστασε ωστόσο να αποκαλύψει και τα επαγγελματικά της σχέδια αποκλείοντας το ενδεχόμενο να είναι εκείνη η κοπέλα που θα αναλάβει το ρόλο της Βachelorette.

Read More

And More