Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο χωρισμός μετά τον παραμυθένιο γάμο με τον πλαστικό χειρουργό και οι επεμβάσεις (pics,vid)

Τίτλοι τέλους στο γάμο τους, μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου βάζουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε το Tlife με τον γνωστό χειρουργό, εκείνος ούτε διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού τους.


Το άλλοτε ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου για την γνωριμία, τον έρωτα , τα 15 χρόνια, διαφοράς, στην ηλικία αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει ο γιατρός, στο γνωστό μοντέλο.
Πρωταγωνιστές ενός σύγχρονου παραμυθιού, οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο και φλογερό έρωτα, με την αγάπη να παίζει τον πρώτο ρόλο στη σχέση τους. Το όμορφο μοντέλο άρχισε να μοιράζεται τη ζωή της με τον πλαστικό χειρουργό, πριν από 6 χρόνια χρόνια.

Γνωρίστηκαν όταν εκείνος πήγε ως πελάτης, στο κατάστημα, στο οποίο εργαζόταν η Αλεξάνδρα και συγκεκριμένα ήταν στο χώρο της υποδοχής. Τα βλέμματα συναντήθηκαν και από τότε η έλξη και η χημεία που υπήρξε μεταξύ τους άρχισε να εξελίσσεται σε έναν έρωτα, γεμάτο πάθος και αγάπη.


Σε ένα από τα πρώτα ραντεβού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συζήτησε με τον σύντροφό της και του ζήτησε να της κάνει αισθητική επέμβαση στήθους. Μετά την πρώτη επέμβαση στο στήθος το ξανθό μοντέλο, το οποίο, έγινε γνωστό, μέσα από το My Style Rocks, υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο, αυτή τη φορά , στη μύτη κάνοντας ρινοπλαστική.
«Εμπιστεύτηκα τον άνθρωπο μου για να κάνω αισθητική στήθους. Ήθελα να το κάνω από καιρό, πριν γνωρίσω τον Αριστομένη, ωστόσο, μετά εκείνος μου έκανε και μια μικρή επέμβαση στη μύτη» λέει η ίδια.


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπως λέει, στήριζε και η ίδια με τον τρόπο της, τον Αριστομένη όταν έκανε τα πρώτα του, επαγγελματικά βήματα, ως γιατρός. Ως ερωτευμένη γυναίκα τον φρόντιζε, του μαγείρευε, φτιάχνοντας ταπεράκια για να τα παίρνει στο ιατρείο του.


Αν και ο Αριστομένης είναι 15 χρόνια μεγαλύτερος από την Αλεξάνδρα, κατάλαβε γρήγορα πως εκείνη ήταν η γυναίκα της ζωής του. Όπως έλεγε, ο ίδιος στην εκπομπή , τότε, ένιωθε σαν να βρήκε το άλλο του μισό. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ενώσει μαζί της, για πάντα, την ζωή του. Στα γενέθλια της, τα Χριστούγεννα του 2017, της έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου, στην ρομαντική Μονεμβασιά.


Φιλοξενούμενο το ερωτευμένο ζευγάρι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου είχε μιλήσει και για την διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους, τα 15 χρόνια :”Δεν με απασχολεί η διαφορά αυτή, είναι καλό που ο σύντροφός μου είναι μεγαλύτερος από μένα, αφού οι άντρες, συναισθηματικά, ωριμάζουν, πιο αργά από τις γυναίκες”.
Μάλιστα στην κοινή τους συνέντευξη έλεγαν ότι δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ τους, μόνο έρωτας, αγάπη και κατανόηση.


Σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού πάνω σε άμαξα έφτασε νυφούλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στις αρχές Ιουλίου του 2018. Το ξανθό μοντέλο, φορώντας, ένα χρυσοκέντητο νυφικό και μία τιάρα στο κεφάλι της έλαμπε σαν βασίλισσα του παραμυθιού.

Ο γάμος τους τελέστηκε στο Τατόι, σε ένα μαγευτικό χώρο όπου η ομορφιά, η χλιδή και η πολυτέλεια κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα. Τους καλεσμένους, στο γάμο, “υπερπαραγωγή” διασκέδασαν η Έλλη Κοκκίνου και ο Bo!


Τον Ιούνιο του 2019 το ζευγάρι είχε μοιραστεί με φίλους του, ευτυχισμένες στιγμές, δίπλα στο κύμα. Έχοντας αγκαλιά την Αλεξάνδρα, ο πλαστικός χειρουργός γιόρτασε, τότε, τα 42α γενέθλιά του, αλλά και τα τρία χρόνια λειτουργίας του ομίλου, πλαστικής χειρουργικής του.


Ωστόσο, σήμερα 1,5 χρονο, μετά, οι ευτυχισμένες στιγμές φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν για το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι. Σύμφωνα, με πληροφορίες μία σοβαρή κρίση στο γάμο τους, επισκίασε τη σχέση τους με αποτέλεσμα, όπως, όλα δείχνουν να γράφτηκε ο επίλογος σε έναν γάμο και σε μια ιστορία αγάπης, η οποία έμοιαζε σαν σενάριο, ρομαντικής ταινίας.

Read More

And More