Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η μετακόμιση και η νέα καθημερινότητα του ζευγαριού

Νέα αρχή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετακόμισης στο νέο του διαμέρισμα.

«Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», αποκάλυψε πρόσφατα ο Στάθης  Σχίζας σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Πρόσφατα μέσα από βίντεο που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο instagram, είδαμε τα πρώτα πλάνα από το ασπρόμαυρο σαλόνι του σπιτιού τους.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα με ενιαίο σαλόνι – κουζίνα ενώ στο κέντρο του σπιτιού υπάρχει το τζάκι, κάτω από την μεγάλη τηλεόραση.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα.

«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, 7-8 χρόνια περίπου, αλλά ζευγάρι είμαστε τον τελευταίο ένα χρόνο. Είχαμε μια κοινή φίλη με την οποία είχαμε βγει όλοι μαζί και έφερε και τον Στάθη, εγώ ήμουν σε άλλη φάση τότε, με τον Αριστομένη», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Read More

And More