Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η σοβαρή κρίση, η τελευταία κοινή εμφάνιση και ο χωρισμός

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά, παρόλο που μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν θέλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και φαίνονταν πιο ταιριαστοί και ερωτευμένοι από ποτέ!

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό, ωστόσο απέφυγε να ανεβάσει στα social media κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του. Μάλιστα, ακόμη και το Πάσχα το πέρασαν ξεχωριστά ο καθένας με τη δική του οικογένεια. 

Μέχρι να μπει και πάλι ο Στάθης Σχίζας στο Survivor All Star, οι δυο τους έδειχναν να είναι τρελά ερωτευμένοι. Παρότι ήταν μαζί 1,5 χρόνο, κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να τη δημοσιοποιήσουν μόλις τον περασμένο Μάιο. Από τότε κι έπειτα, οι κοινές εμφανίσεις και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης ήταν πολλές και τίποτα δεν φαινόταν πως θα μπορούσε να χαλάσει αυτό που είχαν χτίσει.

Η ρήξη στη σχέση τους

 

Τον περασμένο Οκτώβριο το ζευγάρι είχε πάρει την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει κάτω από την ίδια στέγη, γεγονός που είχαν αποκαλύψει οι ίδιοι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μοιράζονταν τρυφερές στιγμές τους από την κοινή καθημερινότητά τους.

Ο Στάθη Σχίζας τον Ιανουάριο πήρε την απόφαση να ταξιδέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ρήξη της σχέσης τους.

Μετά τους δύο μήνες παραμονής στο παιχνίδι, η Ελευθερία Ελευθερίου επέλεξε να μεταφέρει στον Στάθη Σχίζα, κάποια πράγματα για την αγαπημένη του, με πολλούς από τους συμπαίκτες τους να μιλούν για τρίτο πρόσωπο.

Τότε ο Στάθης Σχίζας αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, θέλοντας να επιστρέψει στην σύντροφό του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.  Κατά την επιστροφή του μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον περίμενε στο αεροδρόμιο, θέλοντας να βάλει τέλους στα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κρίση στη σχέση τους. 

«Είπε κανείς ότι δεν είμαστε μαζί; Περνάμε μια χαρά. Δεν δίνω σημασία στα δημοσιεύματα, με νοιάζει τι κάνω εγώ στη ζωή μου», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά την επιστροφή του.

Ένα μήνα μετά την επιστροφή του περσινού νικητή του Survivor, το ζευγάρι ταξίδεψε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Ρουμανία.

Για πολλούς, ίσως το ταξίδι αυτό να είναι και μία απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους. Πάντως ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απέφυγαν να ποζάρουν μαζί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις βόλτες τους στο εμπορικό κέντρο και τα μέρη τα οποία επισκέφθηκαν.

Ο οριστικός χωρισμός

 

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου, οι φήμες χωρισμού αναζωπυρώθηκαν, ενώ πολλοί δημοσιογράφοι ανέφεραν πως το ζευγάρι ζει ήδη σε ξεχωριστά σπίτια. Βέβαια, το ζευγάρι θέλησε να διαψεύσει αυτές τις φήμες, δημοσιεύοντας κοινή φωτογραφία τους από έξοδο σε ταβέρνα με την παρέα του.

Αυτή ήταν και η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκανε μαζί το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.

Το βράδυ της Τρίτης 2/5, ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στο στούντιο του ΑΝΤ1 για συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Εξερχόμενος λοιπόν, ο Στάθης Σχίζας δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τους δημοσιογράφους, με την αμηχανία του να μην κρύβεται…

«Βρέχει πολύ νομίζω για να πούμε για αυτά. Τώρα τι να πω, βρέχει και πολύ. Έχουμε καλές σχέσεις» αρκέστηκε να πει ο Στάθης Σχίζας, μη επιβεβαιώνοντας, αλλά ούτε και διαψεύδοντας τις φήμες για χωρισμό.

Λίγες ώρες μετά ακολούθησαν σχετικές δηλώσεις και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία είπε: «Είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι. Η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν, δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή, όλα καλά και όλα όμορφα. Δεν θέλω ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω κάτι».

Η μετακόμιση και το νέο σπίτι

 

Μπορεί να μην έγραψε κάποια ανάρτηση περί χωρισμού, παρά τις αινιγματικές δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές, ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης 4/5, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο μας έδειξε το νέο της σπίτι.

Όπως θα διαπιστώσεις, η οικία είναι αρκετών τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας κι έχει απεριόριστη θέα.

Read More

And More