Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τρυφερά ενσταντανέ με τον σύζυγό της, Aριστομένη Γιαννόπουλο, σε βραδινή έξοδό τους! (pics)

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του “My Style Rocks” στον ΣΚΑΪ. Μπορεί το reality μόδας να τελείωσε, αλλά η ξανθιά καλλονή παρέμεινε στο προσκήνιο και, μάλιστα, δεν έχει σταματήσει στιγμή να απασχολεί το κοινό με τα… καμώματά της. Η Αλεξάνδρα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έγγαμος βίος με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο είναι ευτυχισμένος, ενώ και η δουλειά της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αφού -εκτός από το eshop της- πρόσφατα άνοιξε κι ένα κατάστημα με ρούχα που φέρουν την υπογραφή της στην Αθήνα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε μαζί με τον άντρα της ζωής της. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασαν με τι επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους κάθονταν δίπλα-δίπλα και αφιέρωναν τραγούδια ο ένας στον άλλο, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Τα τρυφερά φιλιά και οι αγκαλιές έδωσαν και πήραν, αφού έδειχναν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων και το άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι.

Η Αλεξάνδρα έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο sexy μίνι μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, ενώ ο Αριστομένης δεν πήρα τα μάτια του από πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More