Φέτος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο της στις πίστες. Η ξανθιά influencer είχε μιλήσει ανοιχτά για το ενδιαφέρον της για τη μουσική.
Μετά την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, η εντυπωσιακή influencer αποφάσισε να δοκιμάσει και το τραγούδι, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σε πρόσφατη live εμφάνισή της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επέλεξε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου και κυκλοφόρησε και σχετικό απόσπασμα στα social media.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το στιγμιότυπο δεν έμεινε απαρατήρητο, με τους περισσότερους όμως, να σχολιάζουν αρνητικά την ερμηνεία της.
@musicboxlivegr Αν υπάρχει παράδεισος ~ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου #alexandrapanagiotarou #panagiotarou #natasatheodoridou #theodoridou #anyparxeiparadeisos #beautifulpeople #livemusic ♬ original sound – Music Box Live
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες παρακάτω μερικά από τα αρνητικά σχόλια:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ