Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η 11χρονη κόρη της διαλέγει τις μπομπονιέρες της βάπτισής της

Πριν περίπου δέκα ημέρες, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ανακοίνωσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not”,  ότι αυτό το καλοκαίρι η 11χρονη κόρη της Μελίνα θα βαπτιστεί, γεγονός που η ίδια αποφάσισε. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, αφού είναι πραγματικά όλη της η ζωή! Αυτές τις ημέρες, μαμά και κόρη βρίσκονται στην Αθήνα και ασχολούνται με τις λεπτομέρειες του μυστηρίου.

Η 11χρονη Μελίνα διάλεξε μόνη της τις μπομπονιέρες της βάπτισής της, γεγονός που αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

« Η Μελίνα είναι απασχολημένη με τις ετοιμασίες της βάπτισής της. Είναι τόσο μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να την βλέπω τόσο ενθουσιασμένη! Διάλεξε τα πάντα μόνη της με πολύ προσοχή. Από την καλύτερη νονά μέχρι τις παραδοσιακές ελληνικές μπομπονιέρες με τους ρινόκερους. Ακόμη και αν υποτίθεται ότι τα παιδιά βαφτίζονται στην Ελλάδα όταν είναι μωρά, νομίζω ότι είναι ωραίο που είναι πιο μεγάλη και μπορεί να πάρει μόνη της τις δικές της αποφάσεις. Επίσης, στη δική μου ζωή μου έλειψαν οι νονοί μου», έγραψε χαρακτηριστά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Δες τη φωτογραφία:

Η 11χρονη Μελίνα ποζάρει με χάρη στο φακό!

Read More

And More