Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η ξέφρενη νύχτα που έζησε στην Μύκονο! [pics,video]

Μπορεί να ζει μόνιμα στην Σουηδία με την μικρή της πριγκίπισσα, την Μελίνα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, όμως, δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για να βρεθεί στην Ελλάδα. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος επισκέπτεται πολύ συχνά την πατρίδα και σχεδόν κάθε καλοκαίρι βρίσκεται εδώ για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, ζει μοναδικές στιγμές στην Μύκονο μαζί με τους φίλους της.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έζησε μια ξέφρενη νύχτα, με πολύ μουσική και χορό σε γνωστό κλαμπ του κοσμοπολίτικου νησιού και θέλησε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

“Ήξερα ότι η Μύκονος ήταν τρελή αλλά το χθεσινό βράδυ ήταν αξεπέραστο! Ήμασταν προσκεκλημένοι στο Cavo Paradiso στις 3 τα ξημερώματα, όταν ο d.j Steve Aoki εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα εξαιρετικό show. Ο ίδιος ανέμιζε την ελληνική σημαία και ζήτησε από το κοινό να ουρλιάξει, να πηδήξει και να χορέψει και όλοι τους τον υπάκουσαν με την μία. Τότε πέταξε τεράστια cakes και τους έλουσε με σαμπάνια…. Πήγα για ύπνο την ώρα που φυσιολογικά σηκώνομαι”, έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://instagram.com/p/BmLKeywl64C/

Read More

And More