Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Συγκινεί με το μήνυμά της για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πατέρα της

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η σημερινή ημέρα για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αφού πέρυσι τέτοια μέρα αποχαιρέτησε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Συγκεκριμένα, πριν ακριβώς από έναν χρόνο η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου αποχαιρέτησε τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η δημοσιογράφος προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Σήμερα, 15 Αυγούστου, η Ελληνική Ορθοδοξία και οι Καθολικοί τιμούν τον θάνατο, ή την «κοίμηση» της Παναγίας – της Παναγίας, της «Θεοφέρουσας» ή της Παναγίας, που σημαίνει «παν-αγία». Δεν θεωρείται ημέρα θλίψης αλλά ημέρα χαράς και εορτασμού των θείων χαρισμάτων της, καθώς πιστεύεται ότι η Μητέρα του Χριστού δεν πέθανε, αλλά ανήλθε στους Ουρανούς.

Σήμερα, πριν από ένα χρόνο, μας άφησε ο πατέρας μου ο Ιωάννης. Λέγεται ότι η Αγία Μητέρα παίρνει τα πιο αγαπημένα της παιδιά κατευθείαν στον παράδεισο την ημέρα της. Πήγα λοιπόν στην εκκλησία και μετά στο σπήλαιο της αποκάλυψης σήμερα το πρωί, άναψα κεριά για τους αγαπημένους μας χαμένους, προσευχήθηκα στην Αγία Μητέρα να γεμίσει τις καρδιές και τις ψυχές και τα βήματά μας φως και αγάπη.

Μου λείπει ο πατέρας μου κάθε μέρα. Η χαρά του, η εξυπνάδα του, η εκκεντρική του προσωπικότητα. Του μιλάω και είμαι πεπεισμένη ότι περπατάει δίπλα μου. Αντί να θρηνώ προσπαθώ να γιορτάσω τη ζωή όπως έκανε πάντα. Ξέρει ότι πέρασα μια δύσκολη χρονιά όταν έκλαψα περισσότερο παρά γέλασα και χόρεψα. Σήμερα του υπόσχομαι να ζήσω όπως με δίδαξε – σαν να μην υπάρχει αύριο. Ζήσε σαν παιδί με ανοιχτή καρδιά που αγκαλιάζει τα πάντα και τους πάντες.

Σήμερα γιορτάζω τον πατέρα μου και την Αγία Μητέρα – την Ελεήμονα, την Οδηγό, την Θεραπεύτρια, τον Παρηγορήτρια και την Φανερωμένη. Είθε να βοηθήσει και να θεραπεύσει την ανθρωπότητα. ❤️ Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Καλή Παναγία! Η Μεγαλόχαρη να γεμίζει τις ψυχές μας κ τις ζωές μας κ το κάθε μας βήμα με φως κ αγάπη» ανέφερε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία βρέθηκε στην Πάτμο.

Read More

And More