Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βραδινή έξοδος στην Αθήνα με γοητευτικό συνοδό στο πλευρό της! [pics]

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα Ελληνίδας της διασποράς που διαπρέπει ανά τον κόσμο. Θεωρείται μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους της Σουηδίας, αρθρογραφόντας σε εφημερίδες και περιοδικά. Κάνει τηλεόραση και ραδιόφωνο, ενώ την καλούν να μιλήσει και σε ημερίδες που γίνονται στα πανεπιστήμια. Έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει πάρει ακόμα περισσότερα βραβεία. Υπήρξε σχολιάστρια της ελληνικής μετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision το 2005 και κάλυψε τους Ολυμπιακούς του 2004 για τη σουηδική τηλεόραση.

Η Αλεξάνδρα μπορεί να ζει μόνιμα στη Σουηδία, όμως με την πρώτη ευκαιρία παίρνει την κόρη της, Μελίνα, και επισκέπτεται την Ελλάδα που τόσο πολύ αγαπά. Μετά τον χωρισμό της, μάλιστα, από τον κατά 10 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Jacob Rasin, η ίδια επισκέπτεται όλο και περισσότερα την πατρίδα μας και περνά όμορφες στιγμές, αποδεικνύοντας ότι έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και προχωράει μπροστά με χαμόγελο.

Εν μέσω γιορτών, λοιπόν, η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Αθήνα για να περάσει αυτές τις άγιες μέρες μαζί με την οικογένειά της και καλού της φίλους. Μάλιστα, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο παρέα με έναν γοητευτικό άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό, ενώ τα… έσπασαν με τις επιτυχίες της τραγουδίστριας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More