Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Χριστουγεννιάτικες βόλτες με την κόρη της στην Αθήνα!

Στην Ελλάδα θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια άφησε για λίγο τη Σουηδία που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια και επέστρεψε στη χώρα καταγωγής της. Μαζί της είναι φυσικά και η μικρή της Μελίνα.

Μαμά και κόρη άρχισαν ήδη τις πρώτες βόλτες τους στη γιορτινή Αθήνα. Η πόλη έχει μπει σε ρυθμούς χριστουγέννων και σε πολλά σημεία της έχουν στηθεί ειδικοί χώροι όπου μπορούν τα παιδιά να ζήσουν το παραμύθι με τον Άγιο Βασίλη.

Melina with Santa Claus in Athens today. #santaclaus #fjärdeadvent #athens #greece #jul

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandra Pascalidou (@pascalidou) στις


Πέρα όμως από τις εξορμήσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η Αλεξάνδρα και η Μελίνα εκμεταλεύτηκαν την παραμονή τους στην Αθήνα για να απολαύσουν και κάποια άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Το TLIFE τις συνάντησε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης “Ομήρου Ιλιάδα”, σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή. Μία ακόμη μαμά που συνεργάζεται με τη δική της κόρη!

Στην παράσταση παίζουν οιΤάσος Παπαδόπουλος, Χριστίνα Κουλουμπή, Πέτρος Κιοσές, Έλενα Μιχαλάκη, Ίρις Πανταζάρα, Σπύρος Περδίου, Δέσποινα Πολυκανδριότου, Γρηγόρης Τουμασάτος, Θανάσης Τσιδίμης, Γιώργος Βλάχος, Νεκτάριος Φαρμάκης, Σωτήρης Σουριανός.

Φωτογαρφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More