Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Διαλέγει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν γεννήσει! [pic]

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στράτο Διακάκη. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» ανυπομονεί για την έλευση του πελαργού και μέχρι τότε έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

«Δεν επιδιώκαμε με τον σύντροφό μου να μείνω έγκυος. Είχα καθυστέρηση, αλλά δεν αγχώθηκα. Η κουμπάρα μου με έπεισε να κάνω τεστ και έτσι το ανακάλυψα. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν είδα το τεστ. Μετά πήρα τηλέφωνο τον Στράτο και του είπα πως έκανα τεστ και ότι είμαι έγκυος. Και μου είπε να πάω από εκεί. Με το που τον συνάντησα με πήρε αγκαλιά και μου είπε πως πρέπει να πιούμε ένα τελευταίο σφηνάκι. Μετά έκλαιγε, γελάγαμε και ήμασταν χαρούμενοι. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Είναι αρχιτέκτονας. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Γνωριστήκαμε ένα βράδυ σε ένα μαγαζί που είχαμε βγει με παρέες», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Η εγκυμονούσα Αλεξάνδρα, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastories της αποκαλύπτοντας στους followers της ότι διαλέγει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο. Χαμογελαστή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της ατημέλητα, πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο, δίπλα σε μία κούνια σε ροζ αποχρώσεις.

Read More

And More