Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Μιλά για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους το Πάσχα επισκέφτηκαν την Ιταλία, όπου ο ηθοποιός είχε σχεδιάσει την πρόταση γάμου τόσο λεπτομερώς, ώστε να μην αντιληφθεί τίποτα η αγαπημένη του. Τελικά, η ίδια είπε το “ναι” και με την επιστροφή τους στην Ελλάδα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες. Βέβαια, όπως παραδέχεται η δημοσιογράφος είχε υποψιαστεί ότι σε αυτό το ταξίδι ο αγαπημένος της είχε κάτι ετοιμάσει για εκείνη.

“Μου είχε κάνει κάποιους υπαινιγμούς πριν φύγουμε. Το είχα υποπτευθεί”, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του Happy Day. “Η πρόταση γάμου δεν έγινε σε γόνδολα γιατί τελευταία στιγμή έβρεξε. Του είπα όμως να μην στεναχωριέται γιατί όταν βρέχει είναι για καλό. Ήταν λίγο πιο προσωπική η στιγμή”, περιγρ’αφει η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου για την πρόταση γάμου.

Όσο για το πότε αναμένεται να φάμε κουφέτα η ίδια εξήγησε πως μπορεί αυτό να συμβεί και τον Σεπτέμβριο αν προλάβουν τις προετοιμασίες. “Ένας γάμος θέλει πολλά πράγματα για να γίνουν και είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αλλιώς δεν βιαζόμαστε”, είπε.

Φυσικά δεν έχει βρει ακόμα το νυφικό που θα φορέσει αλλά παρόλα αυτά έχει αποφασίσει ήδη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το αν θέλουν κλειστό ή ανοιχτό γάμο. “Θα έρθει κόσμος, αλλά αν μιλάμε για κάμερες και φωτογράφους νομίζω πως όχι”, τόνισε.

Read More

And More