Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Δώρα Τσαμπάζη: Έγιναν ξανά γονείς! [pic]

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και την Δώρα Τσαμπάζη! Η γνωστή δημοσιογράφος και ο Ολυμπιονίκης αθλητής του taekwondo έγιναν ξανά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ήταν 2 Ιουνίου του 2017 όταν το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τώρα, τρία χρόνια μετά ήρθε στη ζωή ο γιος τους προκειμένου να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Την ευχάριστη είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram η Δώρα Τσαμπάζη αποκαλύπτοντας μάλιστα και το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. “”Δηλαδή θα μπορέσω να αγαπήσω και δεύτερο παιδάκι όπως το πρώτο;” “Θα νιώσεις στην καρδιά σου ένα μεγάλο κρακ, καθώς ανοίγει για να χωρέσει κι άλλη αγάπη!” Και να, το ομορφότερο δώρο του κόσμου, έσκασε μύτη στα γενέθλια μου, για να του ανήκει πλέον δικαιωματικά αυτή η μέρα! Ήρθε και ξεχάσαμε μέσα σε μια στιγμή όλο το άγχος και την αγωνία για την γέννηση του εν μέσω πανδημίας.
Μικρέ μας Γιώργο, καλώς ήρθες σε μια δύσκολη συγκυρία, σε έναν περίεργο κόσμο. Σε λατρεύουμε”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να σας ζήσει!

Read More

And More