Αλέξανδρος Αγγλούπας: Ο εντυπωσιακός γάμος του στην Μύκονο με την Όλγα Ζαπουνίδου! Φωτογραφίες

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας άφησε οριστικά πίσω του το “κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων”, καθώς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Όλγα Ζαπουνίδου, σε μια δεξίωση με πολλές εκπλήξεις. Ο γνωστός επιχειρηματίας παντρεύτηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στην Μύκονο την πανέμορφη σύντροφό του, ενώ η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική βίλα στη κοσμοπολίτικη Ψαρού.

Το περιβόητο προσκλητήριο είχαν λάβει μόλις 50 καλεσμένοι, οι οποίοι παραβρέθηκαν στον κλειστό αλλά ταυτόχρονα παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού. Οι γονείς του γαμπρού, Νίκος και Τούλα Αγγλούπα ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένοι σε όλη τη διάρκεια της τελετής, και δεν σταμάτησαν να δείχνουν λεπτό την ευτυχία τους στο πρόσωπο του γιου τους!

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει τη βίλα και την εκκλησία όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με κρίνους και λευκά κεριά, ενώ οι ασημένιοι δίσκοι δέσποζαν στον στολισμό των τραπεζιών. Το dress code για τους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν “nude”.

Δες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους:

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το μεγάλο party του ζευγαριού υπό τους ήχους των επιτυχιών της Νατάσας Θεοδωρίδου

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το μεγάλο party του ζευγαριού, υπό τους ήχους των αγαπημένων επιτυχιών της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενώ την συνόδευσε στα νέα τραγούδια τους, ο Πέτρος Ιακωβίδης. Το μικρόφωνο πήρε για λίγα λεπτά και ο καλός φίλος του γαμπρού, Αντώνης Ρέμος, όπου εκτίναξε το κέφι των καλεσμένων. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, ήταν και ο ιδιοκτήτης του Nammos Mykonos, Ζαννής Φραντζέσκος με τη σύζυγό του Βερόνικα.

Φωτογραφίες: Θωμάς Χρυσοχοΐδης

Read More

And More