Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν έκανα παιδί γιατί δεν ήθελα την ευθύνη, είναι σκλαβιά»

Τον λόγο που συνειδητά αποφάσισε να μην γίνει πατέρας αλλά και τη γεύση που του έχει αφήσει η μέχρι τώρα ζωή του, εξήγησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στην εκπομπή  «Καλύτερα αργά» του Action 24, όπου βρέθηκε καλεσμένος.

 «Δεν έκανα παιδί γιατί δεν ήθελα να έχω αυτή την ευθύνη. Είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Όχι, ήθελα την ελευθερία μου. Με το παιδί είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη. Ένα υπέροχο συναίσθημα αλλά είναι και μια σκλαβιά» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόσθεσε,

«Είναι πολύ εγωιστικό αυτό αλλά έτσι είμαι. Αυτός είμαι, τι να κάνουμε; Την χάρηκα πάρα πολύ την ελευθερία μου, δεν έχω παράπονο καθόλου. ούτε από την ελευθερία μου ούτε από τη ζωή μου. Μπορώ να το πω, τώρα που είμαι πολύ προχωρημένης ηλικίας, πως έχω περάσει μια ευτυχισμένη ζωή».

«Και γίνεσαι ευτυχισμένος και το προκαλείς και είναι και τύχη. Όλα μαζί. Δηλαδή δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Ποιος δεν θα ήθελε να διαλέξει να είναι ευτυχισμένος; Δεν είναι όμως τόσο απλό, δεν μπορείς να το διαλέξεις και να πεις «ναι, εγώ τώρα θα είμαι ευτυχισμένος». Ε, δεν γίνεται. Πρέπει να είσαι και τυχερός» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο talk show με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.

 

Read More

And More