Αλέξανδρος Κολυβάς – Ιόλη Κελεσίδου: Η πρώτη έξοδος μετά την πρόταση γάμου για το ζευγάρι του POL [pics]

Ένα από τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν στο σπίτι της αγάπης του Power of Love 2, η Ιόλη Κελεσίδου και ο Αλέξανδρος Κολυβάς, ετοιμάζουν το γάμο τους μέσα στο 2020. Ο Αλέξανδρος έκανε πρόταση γάμου στην Ιόλη μέσα σε ένα κατάμεστο νυχτερινό κέντρο, παρουσία των καλών τους φίλων, με την Ιόλη να του λέει το πολυπόθητο ναι.

Το βράδυ της Τρίτης, το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant επί της οδού Κολοκοτρώνη στο Σύνταγμα, όπου έδωσε το “παρών” στο κοινό κάλεσμα που έκαναν οι πρώην συμπαίκτες τους Τζόνι Αμπατζόπουλος και Γιάννης Μυλωνόπουλος για την ονομαστική γιορτή τους.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Αλέξανδρο και την Ιόλη κατά την αποχώρησή τους από το μαγαζί. Πιασμένοι χέρι-χέρι και χαμογελαστοί κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους, με την μελαχρινή κοπέλα να κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στην σέξι εμφάνισή της. Εκείνη, ωστόσο, είχε μάτια μόνο για τον καλό της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More