Αλέξανδρος Κολυβάς: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το “Power of Love”!

Το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρακολουθήσαμε το καθιερωμένο Gala του Power Of Love. Ο Αλέξανδρος Κολυβάς και η Μαργαρίτα Νέρτζη ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, που αναδείχθηκαν μέσα από την κάλπη. Η Ζένια Σολδάτου αντί του Παύλου Παπαδόπουλου αναδείχθηκε αγαπημένη παίκτρια της εβδομάδας και κέρδισε 2.500 ευρώ, με αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος να αποχωρήσει από το σπίτι της αγάπης.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του επεισοδίου, ο γοητευτικός 32χρονος έστειλε το πρώτο του μήνυμα. Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, με τους οποίους ήρθε πιο κοντά, για όλα όσα πέρασαν μαζί και έκανε έναν μικρό απολογισμό της πορείας του στο παιχνίδι. «Σας αγαπώ όλους… Για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί. Σε όλα τα καλά και τα άσχημα ήσασταν δίπλα μου βράχοι… Γνώρισα αληθινούς φίλους και θα συνεχίσω να σας έχω και έξω φιλαράκια μου. Σας αγαπώ και να μη με ξεχνάτε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο ίδιος δημοσίευσε στα InstaStories του βίντεο από την βραδινή έξοδο που έκανε με την αγαπημένη του, Ιόλη Κεσίδου. Οι δυο τους ενώθηκαν ξανά εκτός Power Of Love και διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο, δείχνοντας ευτυχισμένοι και full in love.

Όπως φαίνεται οι δυο τους περνούν καλά μαζί και μακάρι η σχέση αυτή να μην έχει άδοξο τέλος, όπως συνέβη σε περιπτώσεις συμπαικτών τους.

Read More

And More