Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Με την Μαρία Ελένη και τα δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο στο μνημόσυνο της Ζωής Λάσκαρη

40 μέρες χωρίς την Ζωίτσα του… Ο σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη, Αλέξανδρςο Λυκουρέζος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως η «Ζωίτσα» του δεν είναι πια εδώ. Ο γνωστός δικηγόρος και σύζυγος της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής μαζί με όλη την οικογένειά του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το μνημόσυνο στην μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Παρά τις προσπάθειές του να βρει τις ισορροπίες του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραμένει συντετριμμένος μετά το θάνατο της γυναίκας του. Στο πλευρό του για να του συμπαρασταθούν όλες αυτές τις μέρες είναι η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη Μάρθα Κουτουμάνου με την εγγονή της Ζωής, Βένια Μπονάτσου, αλλά και τα δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμου.

Διακριτικά στο πλευρό του στο Α’ Νεκροταφείο, όπως και στην κηδεία της Ζωής Λάσκαρη βρέθηκαν η κόρη του η Μαρίνα Λυκουρέζου-Κοριολάνο και ο Ιάσονας Λυκουρέζος-Κοριολάνο παιδιά του από τον πρώτο του γάμο με την Βραζιλιάνα Αλίσια Κοριολάνο.

Και τα δυο παιδιά από τον πρώτο γάμο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου δεν μένουν στην Αθήνα, αλλά βρέθηκαν εδώ και αποτέλεσαν μεγάλο στήριγμα για εκείνον. Ο γιος του Ιάσονας είναι γιατρός και ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Ενώ, η Μαρίνα εργάστηκε για κάποιο διάστημα στην Αθήνα διατηρώντας στο Κολωνάκι τη δική της γκαλερί ονόματι «Cats & Marbles» με πράγματα από την Ανατολή, παλιά έπιπλα και αντικείμενα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει μεταξύ Αίγινας και Αμοργού, καθώς έχει ιδρύσει την εταιρεία The Cool Projects, με βασικό προϊόν τα Cool Soap.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More