Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: Η επικοινωνία με την Μαρία Ελένη από τις Μαλδίβες

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Η επικοινωνία με την Μαρία Ελένη από τις Μαλδίβες | tlife.gr

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών του στις Μαλδίβες με την αγαπημένη του Νατάσα Καλογρίδη έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο γνωστός ποινικολογος μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού People, μίλησε πολλές φορές με την κόρη του, Μαρία Ελένη στο τηλέφωνο. Tόσο εκείνος όσο και η εκκεντρική ηθοποιός της έστελναν βιντεάκια από το μαγικό αυτό προορισμό.

Όπως είναι, άλλωστε γνωστό, η Μαρία Ελένη φαίνεται να εγκρίνει τη νέα σχέση του πατέρα της και κάθε άλλο παρά να έχει ενοχληθεί, όπως ειπώθηκε τις πρώτες μέρες που βγήκε στη δημοσιότητα ο νέος του δεσμός.

Σίγουρα η αποδοχή της Μαρίας Ελένης λειτούργησε ανακουφιστικά στον πατέρα της που δείχνει να απολαμβάνει πιο χαλαρός τις στιγμές που ζει μαζί με τη νέα του αγαπημένη. Οι διακοπές στις Μαλδίβες, μακριά από παπαράτσι και αδιάκριτα βλέμματα, άφησαν το ζευγάρι να απολαύσει τον έρωτά του και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός ο ένας με τον άλλον. Έκαναν μπάνιο στις παραλίες, η Νατάσσα και χωρίς το μαγιό της, κοιμήθηκαν στην άμμο με τις ηλιαχτίδες να τους χαίδεύουν, δοκίμασαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ, χόρεψαν, γέλασαν.

Μπορεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να μην ήθελε να εμφανίζεται στα instagram stories που ανέβαζε η Νατάσα, ο Νίκος και ο Τρύφωνας, όμως εκείνο που ανέβασε –μάλλον κατά λάθος- και κατέβασε μετά από λίγα λεπτά η αγαπημένη του- τον δείχνει με το μαγιό του να απολαμβάνει το χυμό του μέσα από μια καρύδα την ώρα που βρίσκονται σε σκάφος πηγαίνοντας για snorkeling.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή

READ more