Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Νέα κοινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Νέα  κοινή έξοδος στο θέατρο για την Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.  Ο καταξιωμένος δικηγόρος και η εκρηκτική καλλιτέχνιδα, παρόλο που αποφεύγουν να μιλούν για το αν είναι ζευγάρι ή όχι, συνεχίζουν τις κοινές εξόδους και τις επίσημες εμφανίσεις σε θεατρικές παραστάσεις. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, οι δυο τους έδωσαν το «παρών» στο θέατρο Ήβη, και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Μάρτη, έζησαν ένα δυνατό έρωτα που δεν κράτησαν κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας και από τα τέλη του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν φήμες πως έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς, Μια νέα βραδινή κοινή έξοδος τους, όμως, αποκαλύπτει πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι και πως συνεχίζει να υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν χάρη στον φίλο τους Νίκο Κοκλώνη, με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Νατάσα Καλογρίδη να κάνουν την μια επίσημη έξοδο μετά την άλλη. Θεατρικές παραστάσεις, χαλαρές βόλτες για φαγητό, έξοδοι στα μπουζούκια, αλλά και ένα ταξίδι στη μαγευτική Βενετία, ήταν αρκετά για να μιλήσουμε για ένα ζευγάρι που ήταν αχώριστο.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Νατάσα Καλογρίδη, Γιάννης Σμαραγδής

Ωστόσο, τον Αύγουστο, άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα σενάρια χωρισμού. Οι δυο τους κράτησαν αρχικά χαμηλό προφίλ με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο να στέλνει επίσημη ανακοίνωση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα περί χωρισμού και γενικά σε ό, τι αφορά την προσωπική μου ζωή σας παρακαλώ να μην ασχολείστε περαιτέρω και να μην ανακυκλώνετε αναληθή δημοσιεύματα».

Λίγες μέρες αργότερα, μάλιστα, θα δούμε την Νατάσα Καλογρίδη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town να λέει για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο πως νιώθει πάνω από όλα…  θαυμασμό! «Όταν το πνευματικό επίπεδο είναι τόσο υψηλό, είναι ανόητο από την πλευρά μου να εξηγώ τέτοια πράγματα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι κοινές έξοδοι των δυο, παρόλα αυτά όμως, αραίωσαν και πέρασε καιρός μέχρι να τους δούμε ξανά μαζί. Αλλά τώρα φαίνεται πως επέστρεψαν στις αγαπημένες θεατρικές εξόδους τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More