Αλέξανδρος Λυκουρέζος - Νατάσα Καλογρίδη: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι [pics]

Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι [pics] | tlife.gr

Ο έρωτας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη ολοένα και δυναμώνει. Ο γνωστός ποινικολόγος και η εκκεντρική ηθοποιός δεν διστάζουν να δείξουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί. Μπορεί δημόσια να μην έχουν πει πολλά πράγματα για τη σχέση τους αλλά τα φωτογραφικά φλας τους συναντούν συνεχώς σε κοινές εξορμήσεις. Δεν είναι μόνο τα ταξίδια που απολαμβάνουν οι δυο τους αλλά και βραδινές εξόδους στην Αθήνα όπου παρακολουθούν κάποια από τα πιο δημοφιλή πολιτιστικά δρώμενα.

Το TLIFE συνάντησε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη σε πρόσφατη έξοδό τους στο Μέγαρο Μουσικής όπου απόλαυσαν γκαλά μπαλέτου. Στο πρόγραμμα της παρακολούθησαν τα διάσημα pas de deux, καθώς και αποσπάσματα από τις παραστάσεις: H λίμνη των κύκνων, Η Ωραία Κοιμωμένη, Ζιζέλ, Δον Κιχώτης, Συλφίδες, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Κάρμεν, Ραϋμόντα, Μπαγιαντέρα, Ο θρύλος της αγάπης, Κουρσάρος, Σεχραζάντ. 12 χορευτές μίλησαν με το σώμα τους και με τη διεθνή γλώσσα του κλασικού μπαλέτου και αναφώνησαν «Ο χορός είναι η ζωή μου..».

Η Νατάσα Καλογρίδη που έχει εξαιρετική σχέση και με τα social media φρόντισε να απαθανατίσει την έξοδό της με το κινητό της τηλέφωνο ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με την ροζ τούλινη φούστα της. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν συνεχώς στο πλευρό τςη χαμογελαστός.

Φωτογραφίες: NDP

READ more