Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Το κενό της Ζωής Λάσκαρη, ο χωρισμός από τη Νατάσα Καλογρίδη και η σχέση με την εγγονή του Ζένια Μπονάτσου

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Ζωή Λάσκαρη και σε όσα του λείπουν από εκείνη τώρα που πλέον δε βρίσκεται στη ζωή.

“Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια. Είναι μια μεγάλη περίοδος συνεπώς η μοναξιά που έχω τώρα με πληγώνει. Από τη Ζωή μου λείπει περισσότερο η λαμπερή της παρουσία και η μεγάλη της αφοσίωση”  είπε και συνέχισε μιλώντας για την εγγονή του Ζένια Μπονάτσου που φέτος συμμετέχει στο J2US, “Το είδα το J2US γιατί ο Νίκος ο Κοκλώνης είναι φίλος μου και δεύτερον γιατί συμμετέχει και η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπά αυτό που κάνει, σπούδασε θέατρο και κάθε φορά που τη βλέπω είναι καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ. Έχουμε μια πολύ θαυμάσια σχέση”.

Όσο για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη ανέφερε, “Με τη Νατάσα Καλογρίδη μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Έχω καιρό να τη δω τώρα. Είναι εντυπωσιακή αλλά πλέον δεν είμαστε μαζί έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό χρόνο”.

Ακόμη μίλησε για το πως πέρναγε τις γιορτές στο πλευρό της Ζωής Λάσκαρη αποκαλύπτοντας πως το καλύτερο δώρο που του είχε κάνει δεν ήταν άλλο από την παρουσία της.

 

Read More

And More