Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Καυτά φιλιά σε βραδινή έξοδο [pics]

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι full ερωτευμένος τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση πριν από λίγους μήνες, σε θεατρική πρεμιέρα, με τον ηθοποιό να μιλά για τη σύντροφό του λακωνικά αλλά χωρίς να αποφεύγει τις ερωτήσεις.

“Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, η εικόνα από μόνη της είναι πολύ ισχυρή”, είχε πει τότε. Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση που ακολούθησε είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Και ακολούθησαν πολλές έκτοτε.

Η Αλεξάνδρα μίλησε για τη σχέση τους στην επόμενη κοινή τους εμφάνιση, πάλι σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα.“Νομίζω ότι η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων και το πώς περνούν, αποτυπώνεται στο πρόσωπό τους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να δει κανείς το πρόσωπό μου”. Και συνέχισε: “Είναι πολύ προστατευτικός και δεν ζηλεύει. Είναι κύριος!”

Αυτή τη φορά το TLIFE τους συνάντησε σε βραδινή έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου διασκέδασαν στο Acro και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά.

Δες φωτογραφίες με τα τρυφερά τετ α τετ

Read More

And More