Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρεμιέρα στο θέατρο με την Λένα Δροσάκη στο πλευρό του! [pics]

Στο Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζεται για δεύτερη χρόνια το βραβευμένο αριστούργημα «Προσωπική Συμφωνία» του Ρόναλντ Χάργουντ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, από τις 30 Οκτωβρίου. Ένα πολιτικό θρίλερ με έντονες συγκινήσεις κι ανατροπές, μια αληθινή ιστορία από το παρελθόν για τη σημασία και τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος, ανεξαρτήτου χρονικής συγκυρίας, παίρνει θέση στις «μικρές» και «μεγάλες» μάχες του χθες, του σήμερα, του αύριο.

Σε μία σύμπραξη πρωταγωνιστών διαφορετικών γενεών, η παράσταση κατέκτησε κοινό και κριτικούς και έδωσε στον Νικήτα Τσακίρογλου μια από τις δυνατότερες ερμηνείες της καριέρας του, στον Χρήστο Βαλαβανίδη μία σπουδαία θεατρική στιγμή και στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη έναν ρόλο σταθμό στη σκηνική του διαδρομή.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παράσταση που κέρδισε τις καρδιές κοινού και κριτικών, έκανε επίσημη πρεμιέρα, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές επί σκηνής. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, την Λένα Δροσάκη, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από την σημαντική αυτή στιγμή για τον αγαπημένο της. Οι δυο τους είναι full in love και αποτελεί στήριγμα ο ένας για τον άλλον. Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν μαζί και απέδειξαν για μία ακόμα φορά πόσο ταιριαστοί είναι.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More