Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη εκδρομή με τον γιο του μετά την είδηση για τον χωρισμό από τη Λένα Δροσάκη

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν στην προσωπική τους ζωή ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, μετά από τρία χρόνια γάμου.

Οι δύο ηθοποιοί που έγιναν ζευγάρι το 2018 δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια με τον ερχομό του γιου τους, ενώ τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούν μαζί στο ίδιο θεατρικό σανίδι – Δες ΕΔΩ: Η αμήχανη στιγμή τους στο θέατρο.

«Είναι σε ξεχωριστό καμαρίνι εδώ και έναν μήνα. Κανένας άνθρωπος του θεάτρου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε μεταξύ τους. Οι τριβές τους και οι τσακωμοί στις πρόβες ήταν πάντα για καλλιτεχνικούς λόγους. Είναι πολύ προσεκτικοί και οι δύο και καλοί συνεργάτες. Κράτησαν τα όσα συνέβησαν στη σχέση τους καλά κρυμμένα», ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μέχρι στιγμής, τόσο η Λένα Δροσάκη, όσο και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την είδηση του χωρισμού τους. Προτεραιότητα εξάλλου αποτελεί ο γιος τους, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας με τον μπαμπά του.

Δες παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού με τον γιο του:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164