Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο έρωτας τους δυναμώνει! Παντού μαζί [pics]

Μπορεί στην αρχή να κρατούσαν τη σχέση τους επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο πλέον ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ξεκινούν δειλά δειλά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν επιλέξει να κρατούν το τρυφερό ειδύλλιο που ζουν σε χαμηλούς τόνους, καθώς επιθυμία τους είναι να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με την δουλειά τους. Οι πρώτες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ το φετινό καλοκαίρι, ο Αλέξανδρος μίλησε πρώτη φορά για την αγαπημένη του.

“Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης”, είχε αποκαλύψει στο περιοδικό People.

Μάλιστα, η Λένα Δροσάκη είχε συνοδεύσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στην πρεμιέρα της ταινίας “Ενήλικοι στο Δωμάτιο” που πρωταγωνιστεί ο ίδιος. Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέβασε και φωτογραφία από τη μέρα αυτή στα social media, όπου πόζαρε με την αγαπημένη του! Οι δυο τους είναι μαζί και δεν έχουν κανένα λόγο πλέον να το κρύβουν!

Το βράδυ του Σαββάτου, το αγαπημένο ζευγάρι έκανε ακόμη μια κοινή δημόσια εμφάνιση. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά, όπου ο ηθοποιός υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα. Οι δυο τους αδιαφόρησαν για τα φωτογραφικά φλας και μπήκαν στον χώρο του Μεγάρου, κρατώντας χεράκι χεράκι ο ένας τον άλλον.

Χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More