Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, ο γάμος και ο ξαφνικός χωρισμός

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης 4/4 η είδηση πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

Ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε γνωστή την είδηση μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», αποκαλύπτοντας πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημιούργησαν μαζί μια υπέροχη οικογένεια και ο γιος τους, Αναστάσης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας και η σχέση του ζευγαριού

 

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2018, με το περιβάλλον τους να μιλάει για έναν… κεραυνοβόλο έρωτα! Το «κλικ» που έκανε ο ένας στον άλλον έμελλε να τους αλλάξει για πάντα τη ζωή αφού και το timing ήταν το κατάλληλο. Μάλιστα, από την αρχή της σχέσης τους έκαναν σχέδια για το μέλλον και επιθυμούσαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη προσπάθησαν για αρκετό διάστημα να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2019 ωστόσο σταμάτησαν να κρύβονται και η ηθοποιός συνόδευσε τον σύντροφό της στο Φεστιβάλ της Βενετίας στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο».

«Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης», είχε αποκαλύψει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο περιοδικό People.

«Είμαι μαζί με τη Λένα και αυτό τα λέει όλα. Αν καθόμουν να αναλύσω τι διαφορετικό έχει αυτή η σχέση, θα μείωνα την ίδια μου τη σχέση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μαζί με τη Λένα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, Γιάννη μου. Υπάρχουν σχέδια ζωής. Θέλουμε να είμαστε καλά και να ζούμε όμορφες στιγμές, να αντιμετωπίζουμε μαζί τις δυσκολίες και τα όνειρά μας να μην έχουν όρια. Η ζωή είναι μπροστά μας και προχωράμε μαζί» είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός στο Page 2.

«Δεν την ήξερα, τη θαύμαζα ως ηθοποιό. Την είχα πετύχει σε κάποιες κοινωνικές επαφές αλλά δεν είχαμε μιλήσει. Μιλάω με τον καλό μου φίλο Άγγελο Μπούρα. Του λέω παίζεις σε μια παράσταση φέτος. Στο Όριεντ Εξπρές με την Κάτια Δανδουλάκη. Βρήκα ευκαιρία και πάω στην παράσταση και τη βλέπω. Και εκείνο το βράδυ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, βγήκαμε οι 3 μας. Μετά, ο Άγγελος αποσύρθηκε και έγινε η πρώτη επαφή. Και στους 9 μήνες ήρθε και η εγκυμοσύνη της. Και από τότε πορευόμαστε μαζί και είναι χαρούμενος και περήφανος που είναι η Λένα γυναίκα μου» είχε αποκαλύψει για την γνωριμία του με την Λένα Δροσάκη.

Η εγκυμοσύνη και ο γάμος στην Πάτρα

 

Τον Φεβρουάριο του 2020 και λίγο πριν την καραντίνα του κορονοϊού έγινε γνωστό πως η Λένα Δροσάκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Το ζευγάρι θα επισφράγιζε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο!

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια εκρηκτική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του όταν διασκέδασαν ένα βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην καλή του, κάνοντάς της έτσι μια πρόταση γάμου-έκπληξη, που την άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;» , την ρώτησε και όλο το μαγαζί σείστηκε από τα χειροκροτήματα. Η Λενα Δροσάκη, φανερά συγκινημένη, είπε το πολυπόθητο «ναι» και δέχθηκε το μονόπετρο που της πρόσφερε.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος και δεν σκέφτομαι κάτι περισσότερο…Δεν ήταν κάτι που σχεδιάζαμε… Το γέννησε η αγάπη και αυτό είναι το πιο σημαντικό» είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2020 στην Πάτρα, τόπο καταγωγής της νύφης με κουμπάρο τον καλό φίλο τους Άγγελο Μπούρα και την Βένια Καραγιάννη.

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους – το καλοκαίρι του 2020 – και από τότε άλλαξε ολόκληρη η ζωή τους!

Ο μικρός Αναστάσης γέμισε χαμόγελα χαράς την οικογένειά τους και το ζευγάρι τον ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή!

 

«Για τον Αλέξανδρο ένιωσα έναν τεράστιο έρωτα, μια συνάντηση που έφερε έκρηξη. Ως μπαμπάς είναι τρυφερός, αγχωμένος αν θα τα καταφέρει. Υπάρχει ένας εκνευρισμός μετά τη γέννηση του γιου μας αλλά το θέμα είναι να υπάρχει η ικανότητα να κατανοήσεις τον άλλον. Το παιδί ήρθε, δεν το σχεδιάζαμε. Γέννησα με καισαρική γιατί υπήρξε μια ανωμαλία λόγω μάλλον των πολλών κιλών που πήρα απότομα. Εγώ πήρα 30 κιλά. Το ευχαριστήθηκα!» είχε εξομολογηθεί η Λένα Δροσάκη στο Love It.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο πλευρό της Λένας Δροσάκη ύστερα από τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη

 

Η Λένα Δροσάκη ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που κατήγγειλαν δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος συνεργαζόταν με τον ηθοποιό σε σειρά της ΕΡΤ, στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της γυναίκας του από την πρώτη στιγμή.

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου» είχε γράψει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην αρχή του MeToo.

«Θα προσπαθήσω -τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι- να φτάσει η υπόθεση μέχρι το τέλος. Και υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι: πρώτον για τον γιο μου και την γυναίκα μου, για την οποία μόνο υπερηφάνεια έχω για την στάση που επέλεξε και δεύτερον για τα νέα παιδιά, που είτε έχουν μπει στη δουλειά είτε πρόκειται να μπουν, θέλω να τα κοιτάζω στα μάτια. Η ελληνική Δικαιοσύνη στις συγκεκριμένες διώξεις έχει κάνει σπουδαίο έργο. Επειδή είμαστε και έμπρακτα μέρος όλης αυτής της διαδικασίας, μαθαίνω ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη δουλειά για να μπορέσουν όλες αυτές οι υποθέσεις να φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται αυτήν την στιγμή» είχε πει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην Real News.

Η Λένα Δροσάκη ήταν μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και πήγαινε σε κάθε δικάσιμο για να στηρίξει τα θύματα. Στο πλευρό της κάθε φορά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος την κρατούσε από το χέρι και δεν την άφηνε στιγμή…

«Τρεις μήνες μετά το περιστατικό αυτό γνώρισα την Λένα Δροσάκη. Είχαμε μάθει ότι ο Φιλιππίδης αποχώρησε από μια παράσταση αλλά όχι περισσότερα πράγματα. Δεν είχε βγει κάτι προς τα έξω. Ήταν δύσκολο όταν μου είπε η Λένα το τι είχε συμβεί. Έβλεπες τον άνθρωπό σου να έρχεται σε μια πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά, να καταρρέει και να σου περιγράφει ένα πολύ δύσκολο γεγονός. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να τον στηρίζεις» είχε αποκαλύψει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην Φαίη Σκορδά.

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγραψαν τη δική τους ιστορία αγάπης, η οποία τέλειωσε ξαφνικά για τους δικούς τους λόγους! Ο μικρός Αναστάσης πάντα θα συνδέει τους δυο ηθοποιούς και ο γιος τους είναι και θα παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά τους και μετά τον χωρισμό…

Read More

And More