Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Όσα είπε για την πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη με… μάρτυρα την Άννα Βίσση! [video]

Το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επέλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε το καλύτερο δώρο στην σύντροφό του, Λένα Δροσάκη, αφού της ζήτησε μπροστά σε όλους τους θαμώνες να την παντρευτεί.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην καλή του, κάνοντάς της έτσι μια πρόταση γάμου-έκπληξη, που την άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.  Η Λένα Δροσάκη, φανερά συγκινημένη, είπε το πολυπόθητο «ναι» και δέχθηκε το μονόπετρο που της πρόσφερε.

Το πρωί της Δευτέρας, ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Το Πρωινό” για την πρόταση γάμου που έκανε στη Λένα Δροσάκη.

«Δε θα μπω σε λεπτομέρειες…. Ήταν κάτι που μου βγήκε. Δε χρειάζεται να το σχολιάσω πάρα πολύ. Είναι κάτι τόσο μεγάλο, μου βγήκε πάρα πολύ αυθόρμητα. Ήθελα να κάνω μια έκπληξη στη Λένα, το κατάφερε, την έκανα. Αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο περισσότερο να αναλύσω. Είναι κάτι μεγάλο, χάρηκα με το πώς εξελίχθηκε και ήταν μια μαγική βραδιά…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More