Τα ωραιότερα homewear της αγοράς για να διαλέξεις!

Ο χειμώνας και οι χαλαρές θερμοκρασίες θέλουν χαλαρά looks και ατελείωτο cocooning. Για αυτό η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα homewear που βρήκε στην αγορά για να επιλέξεις εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σου στιλ.
Πιτζάμες, ρόμπες, κολάν, παντόφλες και όλα όσα χρειάζεσαι από τα ωραιότερα brands της αγοράς, για να συνθέσεις μια cozy εμφάνιση που θα σε συνοδεύει στις στιγμές χαλάρωσής σου και θα τις κάνει ακόμα πιο απολαυστικές.
Δεν πρέπει να χάνουμε άλλωστε το στιλ μας, ούτε όταν βρισκόμαστε στο σπίτι.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε homewear που έκανε για εσένα η Σοφία!


Ζεστά και cosy τοπ για μέσα στο σπίτι! Ζακέτες, ρόμπες, πουλόβερ ή φούτερ σε απαλές αποχρώσεις και με χαρούμενα σχέδια και logos για να σου φτιάχνουν τη διάθεση και το στιλ μέσα στον προσωπικό σου χώρο.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!



Cosy παντελόνια σε πλούσιες και ζεστές υφές, σε στενή ή oversized γραμμή, μονόχρωμα ή με παιχνιδιάρικα patterns! Επίλεξε εκείνο που θα σε συνοδέυσει στις στιγμές χαλάρωσής σου στο σπίτι.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Παντόφλες σε χαριτωμένα ή minimal σχέδια και σε ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Διάλεξε το ιδανικό ζευγάρι για να ολοκληρώσεις το homewear look σου!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More