Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το ξέσπασμα για τις δηλώσεις των αδερφών Βαρουξή περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα

Τις δηλώσεις του Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα αποφάσισε να σχολιάσει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: 

“”Ναι έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει,δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της και αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση. 

 

Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξης: Απαντούν στον σάλο από τη δήλωσή τους περί διαδοχικής συνεύρεσης με την ίδια κοπέλα

 

“Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα δική μου. Δεν ήταν σχέση να το διευκρινίσουμε”. Η συγκεκριμένη διευκρίνιση έρχεται να προστεθεί στο έγκλημά τους και να υπερτονίσει τον σεξισμό των δύο νεαρών, οι οποίοι θεωρούν ότι μια γυναίκα που δεν βρίσκεται σε σχέση δεν αξίζει. Ότι είναι γυναίκα χωρίς αυτοδιάθεση, χωρίς δικαιώματα και ανάξια αυτοσεβασμού.

Ότι μπορούν να τη βιάσουν δεν έχει σύντροφο, ότι μπορούν να την εκμεταλλευτούν γιατί είναι μόνη της. Ότι μπορούν να την κακοποιήσουν γιατί δεν έχει έναν άνδρα στο πλευρό της. ‘Οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί δεν “ανήκει” σε κανέναν, γιατί έχει πάει με πολλούς, γιατί, γιατί… Με λίγα λόγια οι δίδυμοι αναπαράγουν όλα τα σεξιστικά στερεότυπα και διαιωνίζουν τη πατριαρχεία”.

Ακόμα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε και τη στάση των παρουσιαστών της εκπομπής, Κρατερού Κατσούλη και Κατερίνας Καραβάτου.

Δες όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης:

Read More

And More