Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Χριστίνα Κοντοβά: Απόδραση στην Ύδρα!

Με μικρές αποδράσεις περνούν το καλοκαίρι τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η αγαπημένη του Χριστίνα Κοντοβά. Ο ηθοποιός και η σχεδιάστρια αφού πέρασαν λίγες μέρες στην Φολέγανδρο βρέθηκαν στη γραφική Ύδρα.

Η Χριστίνα ανέβασε μία φωτογραφία από το μεσημεριανό τους στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram θέλοντας να μοιραστεί αυτή την όμορφη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι είναι αχώριστο! Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε βραδινές εξόδους. Επιλέγουν κυρίως να πηγαίνουν σε θεατρικές παραστάσεις. Το TLIFE τους συνάντησε πρόσφατα στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησαν την παράσταση “Βάτραχοι”.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να βρεθούν και στα παρασκήνια για να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές του έργου αφού αναμεσά τους ήταν και ο κολλητός του ηθοποιού, Πάνος Βλάχος. Μία από τις φωτογραφίες που έβγαλαν οι δύο φίλοι ο Αλέξανδρος την ανέβασε στο instagram.

Ο Αλέξανδρος και η Χριστίνα έχουν επισκεφτεί ξανά το αρχαίο θέατρο για να παρακολουθήσουν παράσταση. Ο ηθοποιός, που συμμετέχει αυτό το διάστημα στην παράσταση “Συνέντευξη με τη Δανάη”, θέλει να στηρίζει τους συναδέλφους του και φυσικά η αγαπημένη του τον συνοδεύει πάντα.

Read More

And More