Αλέξανδρος Νατσάκος: Αποχαιρετά τον καλό του φίλο, Πάνο Ζάρλα, με ένα συγκινητικό μήνυμα

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ζάρλας ανέβαινε προς το κέντρο της Αθήνας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο κιγκλίδωμα και να βρει ακαριαίο θάνατο, μιας και δεν φορούσε κράνος.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ, σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση, αποχαιρετούν τον άτυχο άντρα μέσα από τα social media. Μετά τον Δώρο Παναγίδη και την Μαρίνα Βεάζογλου, ο Αλέξανδρος Νατσάκος είπε το δικό του “αντίο” στο καλό του φίλο και συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους.

“Δεν θα πω καλό παράδεισο στον νικητή του Power of love 1. Θα πω καλό παράδεισο στον Ζάρλα. Στον φίλο που απέκτησα μέσα από κάποιες καταστάσεις που μας έφεραν κοντά οι παρέες που κάναμε μέσα στο σπίτι, οι βόλτες έξω, οι ταινίες τα βράδια στο σαλόνι. Στο χαμογελαστό πάντα αυτό παιδί που πάντα φαινόταν στο πρόσωπο του πως νιώθει. Θα μας λείψεις.”, έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να πιστέψει πώς δεν θα ξαναδεί ποτέ τον καλό του φίλο…

Read More

And More