Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Δώρα Τσαμπάζη: Βάφτισαν τον γιο τους – Δες τις πρώτες φωτογραφίες

Ιδιαίτερη στιγμή για τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη και τη Δώρα Τσαμπάζη. Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του υπό την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών. 

Η βάφτιση έγινε την Κυριακή 31 Ιουλίου στο στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης με τη θερμοκρασία να χτυπά κόκκινο, κάτι που δεν φαίνεται να πτόησε την οικογένεια, η οποία και είχε φροντίσει για τα πάντα.  Ο μικρός πήρε το όνομα Γεώργιος, το όνομα του πατέρα του Ολυμπιονίκη του τάεκβοντο.

Πάντα δίπλα στον Αλέξανδρο Νικολαϊδη η δημοσιογράφος σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη. Να θυμίσουμε πως λίγες ώρες πριν ο Ολυμπιονίκης έγινε viral στα social media μετά την ανάρτηση συμπαράστασης στον Θοδωρή Ιακωβίδη ο οποίος εγκαταλείπει τον πορεία του στον αθλητισμό.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης και η Δώρα Τσαμπάζη έζησαν μια ιδιαίτερη μέρα για την προσωπική τους ζωή και οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση του γιου τους κυκλοφόρησαν στα social media. Όπως θα δείτε, έξω από την εκκλησία είχε στηθεί το ιδανικό σκηνικό με πολύχρωμα μπαλόνια αλλά και εντυπωσιακές εκπλήξεις για τος προσκεκλημένους.

 

 

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram

 

Read More

And More