Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η οικογένεια του Ολυμπιονίκη

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών και η απώλειά του βύθισε σε πένθος το Πανελλήνιο. 

Η οικογένειά του, συναθλητές, στενοί φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρετά το μεσημέρι του Σαββάτου 15/10 τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης, με τη σορό του να εκτίθεται προς χαιρετισμό στον Ιερό Ναό από τις 15.00.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η κηδεία του Έλληνα Ολυμπιονίκη έγινε δημοτική δαπάνη, ενώ θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων ήταν γίνουν δωρεές εις μνήμην του στα παρακάτω ευαγή ιδρύματα: Φλόγα- Σύλλογος Γονέων Παίδων Με Νεοπλασματική Ασθένεια, ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων και Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

«Παλικάρι μου, αετέ μου, πώς θα το περάσω αυτό», φώναξε ο πατέρας του σε μία συνταρακτική στιγμή λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Συντετριμμένες έφθασαν στην εκκλησία και σύζυγος του δύο φορές «αργυρού» Ολυμπιονίκη, Δώρα Τσαμπάζη, και η αδερφή του.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Ομοσπονδία του Τάε Κβον Ντο, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, αλλά και πολλοί ακόμη έστειλαν ένα στεφάνι στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

 

Πηγή: Newsit, thesstoday

Read More

And More