Αλέξανδρος Παρθένης: Ο γάμος του πάει πολύ!

Παντρεύτηκε, εντελώς αναπάντεχα, στις αρχές του μήνα στο δημαρχείο της Γλυφάδας. Ο Αλέξανδρος Παρθένης βρήκε την γυναίκα της ζωής του και αποφάσισε εύκολα να κάνει το μεγάλο βήμα. Ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρε στη ζωή του αφού μετά τον γάμο του με την Κατερίνα Θάνου πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι δεν επιδιώκει την δημοσιότητα αλλά ούτε προσπαθεί να κρύψει κάτι. Ο έρωτάς τους έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που φαίνεται όταν τους βλέπουμε μαζί, στις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Οι φίλοι τους μιλούν για μία πολύ όμορφη σχέση κι ένα ταιριαστό ζευγάρι.

Η κοινή τους ζωή έχει αλλάξει ριζικά μετά την γνωριμία τους. Η αθλήτρια και το πρώην μοντέλο κάνουν σχέδια για το κοινό μέλλον τους και για την δημιουργία οικογένειας. Ο Αλέξανδρος, πιο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ, έχει μπει στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Είναι προφανές!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον συνάντησε στο μαγαζί που δουλεύει στη Γλυφάδα. Χαλαρός, ευδιάθετος και τρομερά ανανεωμένος… Όποιος κι αν τον συναντήσει θα διακρίνει εύκολα έναν ευτυχισμένο άνθρωπο. Φαίνεται πως ο γάμος του πάει πολύ!

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος ετοιμάζει για την σύζυγό του ένα ταξίδι έκπληξη! Μετά τον γάμο, δεν μπόρεσαν να αφήσουν τις δουλειές τους και να κάνουν γαμήλιο ταξίδι αλλά ο ίδιος έχει φροντίσει να οργανώσει για την Κατερίνα μία απόδραση που, λόγω της οικονομικής κρίσης, σίγουρα δεν θα είναι στο εξωτερικό.

Read More

And More