Αλέξανδρος Παρθένης: Πού βρίσκεται μετά το διαζύγιο με την Κατερίνα Θάνου; [pics]

Ο γάμος τους ήταν μία είδηση που “έσκασε” σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz. Τέσσερα χρόνια πριν. Με τον ίδιο τρόπο “έσκασε” και το διαζύγιό τους. Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου δεν είναι πια μαζί. Η είδηση έγινε γνωστή πριν από περίπου ένα μήνα και έκτοτε κανένας από τους δύο δεν έχει μίλήσει ή εμφανιστεί δημόσια.

Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο Αλέξανδρος έχει ήδη βρει νέα σύντροφο και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει μαζί της στην παραλία του Βόλου. Δεν ξέρουμε αν όντως ο ίδιος έχει βρει τον έρωτα ξανά αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει αλλάξει ζωή.

Τους τελευταίους δύο μήνες, απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές μιας ήσυχης επαρχιακής πόλης. Έχει εγκατασταθεί σχεδόν μόνιμα στα Τρίκαλα. Το πρωί της Κυριακής βγήκε να κάνει τζόκινγκ, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το trikalavoice, στο κέντρο της πόλης.

Μπορεί να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του αλλά την αγάπη του για τον αθλητισμό και την ανάγκη του για καλή φυσική κατάσταση δεν τα αλλάζει. Ο Αλέξανδρος ήταν ανάμεσα στους δρομείς που πήραν μέρος και στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αφού κάνει συστηματικά προπονήσεις και στο στάδιο των Τρικάλων πέρα από τους δρόμους της πόλης.

Read More

And More