Αλέξανδρος Παρθένης – Βιβή Κωστοπούλου: Δες το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους! [pic]

O Αλέξανδρος Παρθένης και η Βιβή Κωστοπούλου είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο είναι ζευγάρι με την γοητευτική αρχιτέκτονα, ενώ η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και κάθε επίσημη κοινή εμφάνισή τους αποδεικνύει πόσο ταιριαστοί είναι.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα μ’ αυτή. Ωστόσο, οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει κατά καιρούς ο ένας για τον άλλο μαρτυρούν πώς είναι full in love. Ως λάτρης των social media, η Βιβή έχει δημοσιεύσει αρκετές κοινές φωτογραφίες της με τον Αλέξανδρο. Το απόγευμα της Τετάρτης, όμως, έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από τις άλλες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τον σύντροφό της στο σπίτι τους και συγκεκριμένα στο σαλόνι τους. Έτσι, αφού νύχτωσε, έσβησε τα φώτα, άναψε τα λαμπάκια και, αφού δημιούργησε μια υπέροχη ατμόσφαιρα,  το φωτογράφησε με το κινητό της.

Read More

And More