Αλέξανδρος Ρήγας: Άγριος καυγάς με ηθοποιούς για τα ποσοστά στο θέατρο!

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους… και καλούς συνεργάτες! Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκαν και οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και ξεκίνησαν οι εντάσεις με τον σκηνοθέτη και παραγωγό τους Αλέξανδρο Ρήγα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo στα καμαρίνια του θεάτρου «Νέο Ριάλτο», που φιλοξενεί τη μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και καυγάδες. . Όπως αναφέρει η εφημερίδα, όλα ξεκίνησαν από μία έντονη διαφωνία κατά το μοίρασμα των ποσοστών από τον παραγωγό της παράστασης, Αλέξανδρο Ρήγα, στους ηθοποιούς που αμείβονται βάσει των εισπράξεων.

Οι πρωταγωνιστές του έργου, μεταξύ των οποίων οι Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσυ Μάλφα, Σοφία Μουτίδου και Δημήτρης Μαυρόπουλος -κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον επιτυχημένο παραγωγό- έχουν υπογράψει να πληρώνονται με ποσοστιαία αναλογία σε σχέση με τις εισπράξεις της κάθε παράστασης. Μόλις συμπλήρωσαν τον ορισμένο αριθμό εμφανίσεων, ο Αλέξανδρος Ρήγας μπήκε στη διαδικασία να τους αποδώσει τα ποσοστά τους. Τα ποσά που έλαβαν κάποιοι από τους ηθοποιούς θεωρήθηκαν, σύμφωνα με τη Freddo, μικρά σε σχέση με την προσέλευση του κοινού.

Άτομα που βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο αναφέρουν στην εφημερίδα πως οι κορυφαίοι πρωταγωνιστές της παράστασης διαμαρτύρονταν έντονα στον θεατρικό παραγωγό. Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξέσπασε για την εις βάρος του επίθεση και λίγο έλειψε να οδηγηθούν στα άκρα.

Read More

And More