Αλέξανδρος Σκουρλέτης – Γης της Ελιάς: «Όταν ήρθε ο κορονοϊός, ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο τηλεοπτικός «Αλέξης» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τα στερεότυπα γύρω από τις καθημερινές σειρές.

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε πως στην περίοδο που ξεκίνησε ο κορονοϊός, ο πατέρας του διαγνώσθηκε με καρκίνο, κάτι το οποίο έφερε αναστάτωση στη ζωή του.

«Όταν ήρθε ο Covid, εμείς σαν οικογένεια είχαμε κι άλλο πρόβλημα επειδή ο πατέρας μου διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν αρκετά δύσκολο όλο αυτό, σφίξαμε τα δόντια και το αντιμετωπίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο διάστημα και με την πανδημία. Με πίστη τα καταφέραμε. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος. Δεν υπήρξε στιγμή που έχασα την ελπίδα μου, κάπου μέσα μου ήξερα πως θα περάσει. Μόλις είδαμε τις εξετάσεις ότι όλα ήταν καλά, για πρώτη φορά έκλαψα από χαρά. Η χαρά δεν περιγράφεται όταν τα πράγματα πάνε καλά σε τέτοιες καταστάσεις» εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

 

Όσο αφορά στο θέμα της δέσμευσης, ο ηθοποιός είπε: «Φοβάμαι τη δέσμευση. Από το να έχω μια σχέση και να πιέζομαι, καλυτέρα να είμαι ελεύθερος».

Read More

And More