Αλέξανδρος Σταύρου: Η ανασφάλεια του επαγγέλματος και η εξομολόγηση για την Μαριάννα Τουμασάτου!

Ο Αλέξανδρος Σταύρου είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς της. Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 “Η Επιστροφή” μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλέραμα” και μίλησε για την ανασφάλεια του επαγγέλματος αλλά και για τη σχέση του με την σύζυγό του, Μαριάννα Τουμασάτου.

-Η ανασφάλεια του επαγγέλματος είναι κάτι που συνηθίζεται; 

Δεν παλεύεται αυτό το χτυποκάρδι “θα πληρωθώ δεν θα πληρωθώ”, αλλά δεν έχεις και άλλη επιλογή. Τι άλλο να κάνεις δηλαδή; Να μείνεις στο σπίτι και να πεις δε δουλεύω; Δεν γίνεται, εκτός αν έχεις χρήματα, πράγμα σπάνιο για έναν ηθοποιό στις μέρες μας. Έτσι, το ρισκάρεις και αν πληρωθείς πληρώθηκες. Καταλαβαίνετε όμως ότι είναι παράλογο να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι.

-Η σύζυγός σας Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί στη “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Όταν επιστρέφετε στο σπίτι, ανταλλάσσετε…κριτικές; Και πόσο δύσκολο είναι να ζουν μαζί δύο ηθοποιοί.

Όντως λέμε κάποια πράγματα, θετικά ή αρνητικά. Η αλήθεια όμως είναι πως, καθώς είμαστε ζευγάρι, δύσκολα θα βρούμε κάτι αρνητικό στον άλλον. Τώρα το πόσο δύσκολο είναι… Νομίζω πως καλό είναι, ιδιαίτερα σε ένα επάγγελμα με τόσες ιδιαιτερότητες, όπως αυτό του ηθοποιού, να κάνουν και οι δύο την ίδια δουλειά. Καταλήγω πως μάλλον είναι θετικό, γιατί υπάρχει επικοινωνία στο ίδιο μήκος κύματος και κατανόηση δυσκολιών.

 

 

Read More

And More