Αλέξανδρος Σταύρου – Μαριάννα Τουμασάτου: Σε εγκαίνια στο Σύνταγμα!

Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Έχουν επιλέξει ωστόσο να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα και αποφεύγουν να κάνουν κοσμικές εμφανίσεις. Τις σπάνιες φορές που ο φωτογραφικός φακός θα τους συναντήσει σε βραδινή τους εξόρμηση θα είναι σε κάποια θεατρική πρεμιέρα ή για να στηρίξουν κάποιο φίλο.

Το TLIFE τους συνάντησε πρόσφατα στα εγκαίνια του καλού τους φίλου, Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου. Ο ηθοποιός άνοιξε ένα ιδιαίτερο κομμωτήριο στο Σύνταγμα και υποδέχτηκε όλους τους αγαπημένους του φίλους για να γιορτάσουν την έναρξη της επιχείρησης!

Στο πάρτι που στήθηκε ήταν και η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Φαίη Ξυλά. Όλοι μαζί κάνουν παρέα και ήρθαν πιο κοντά από την συνεργασία τους στην δημοφιλή σειρά του Mega, “Τα μυστικά της Εδέμ”. Η Μαριάννα Τουμασάτου μπορεί να μην συμμετείχε σε αυτή τη σειρά αλλά είναι, έτσι κι αλλιώς, αχώριστη με τον σύζυγό της.

Οι δυο τους μετρούν περίπου 12 χρόνια σχέσης και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η 49χρονη ηθοποιός λατρεύει την κόρη της και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού απάντησε ενοχλημένη.

Αυτά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ προσωπικές ερωτήσεις και είναι λάθος να τις κάνετε; Πες ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω δεύτερο παιδί. Γιατί να με φέρεις σε δύσκολη θέση; Δεν τα ρωτάνε αυτά παιδιά. Όσο και να σας πιέζουν, μην τα ρωτάτε. Ούτε αν θα κάνουν πρώτο γιατί εκεί μπορεί να είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα”, είπε ζητώντας να της κάνουν άλλες ερωτήσεις. “Άλλα πράγματα τώρα, για το ποδόσφαιρο, τι θέλετε να σας πω;”

Read More

And More