Αλέξανδρος Τσαβλίρης - Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Ερωτευμένοι στη Μύκονο [pics]

Αλέξανδρος Τσαβλίρης – Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Ερωτευμένοι στη Μύκονο [pics] | tlife.gr

O νεαρός εφοπλιστής Αλέξανδρος Τσαβλίρης είναι τρελά ερωτευμένος με την καλλονή από την Κρήτη, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Ο γιος του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη των ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων θεωρείται και περιζήτητος γαμπρός τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα. Εκείνος όμως έχει μάτια μόνο για μία!

Με την αγαπημένη του ζουν τον έρωτά τους σε όλο τον κόσμο όπου και ταξιδεύουν. Η «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί», όπως τη χαρακτήρισαν τα ελληνικά media λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ, κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και βρίσκεται συχνά σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου. Εκείνος συνδυάζει με αυτό τον τρόπο δουλειά και ευχαρίστηση. Από το Λονδίνο και το Παρίσι έως το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη.

To TLIFE ωστόσο τους συνάντησε στην πρόσφατη απόδρασή τους στο νησί των Ανέμων. Το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε τη βόλτα του στα Ματογιάνια και πόζαρε χαμογελαστό στον φωτογραφικό μας φακό.

Η Μύκονος είναι ένας προορισμός που επιλέγουν συχνά οι κοσμικοί κύκλοι και ανάμεσά τους και ο νεαρός εφιπλιστής με την σύντροφό του.

Φωτογραφίες: NDP

READ more