Αλέξανδρος Τσαβλίρης - Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Ο έρωτας του εφοπλιστή με την καλλονή από την Κρήτη [pics]

Αλέξανδρος Τσαβλίρης – Αγγελίνα Ματαλιωτάκη: Ο έρωτας του εφοπλιστή με την καλλονή από την Κρήτη [pics] | tlife.gr

O νεαρός εφοπλιστής και απόφοιτος του University of Oxford, Αλέξανδρος Τσαβλίρης είναι τρελά ερωτευμένος με την καλλονή από την Κρήτη Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Το TLIFE συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στην επίδειξη μόδας που έκανε ο Βασίλειος Κωστέτσος με φόντο το Ηρώδειο. Το μοντέλο ήταν η “μούσα” του σχεδιαστή έχει κλέψει την καρδιά του γόνου μιας από τις παλαιότερες ναυτιλιακές οικογένειες. Ο γιος του Ανδρέα και της Μιλένας Τσαβλίρη των ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων θεωρείται και περιζήτητος γαμπρός τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα. Με την αγαπημένη του ζουν τον έρωτά τους σε όλο τον κόσμο όπου και ταξιδεύουν.

Η «Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί», όπως τη χαρακτήρισαν τα ελληνικά media λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ, κάνει διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και βρίσκεται συχνά σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου. Εκείνος συνδυάζει με αυτό τον τρόπο δουλειά και ευχαρίστηση. Από το Λονδίνο και το Παρίσι έως το Μιλάνο και τη Νέα Υόρκη.

Ο Αλέξανδρος Τσαβλίρης είναι ο μικρότερος σε μία οικογένεια με δύο αδερφές. Η Ναταλία είναι παντρεμένη με τον Περικλή Βασιλόπουλο και η Μαριέλλα Τσαβλίρη με τον Σταύρο Λιβανό, γιο του μεγιστάνα Γιώργου Λιβανού.

Φωτογραφίες: NDP

READ more