Αλέξανδρος Τζόρβας: Ο πρώην τερματοφύλακας της εθνικής μάζεψε σκουπίδια από την παραλία με τα παιδιά του – Φωτογραφία

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή του, αφού εγκατέλειψε τα μεγάλα γήπεδα και την Αθήνα, μετακομίζοντας στον Άσωπο Λακωνίας.

Ο πρώην τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας, διατηρεί τους δικούς του αμπελώνες με τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου και τα παιδιά τους.

Μέσα από τα social media, ο Αλέξης Τζόρβας μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή στη φύση αλλά και τις αγροτικές εργασίες. Στη νέα του φωτογραφία πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά του. Η οικογένεια μάζεψε τα σκουπίδια από την παραλία με τον Αλέξανδρο Τζόρβα να αναφέρει στην ανάρτησή του…

«Πετάξτε τα σκουπίδια σας, μην ανησυχείτε, θα τα μαζέψουμε εμείς».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» ο Αλέξανδρος Τζόρβας είχε αναφέρει για τις αλλαγές στη ζωή του: «βρέθηκα στη Λακωνία ως ερωτικός μετανάστης αφού η σύζυγος μου κατάγεται από εδώ. Τις εκτάσεις που έχουμε εδώ τις καλλιεργούμε εγώ, η Χρυσαυγή και τα δυο παιδιά μας, ο Μάξιμος και η Ίρις.

Τους μαθαίνουμε την τέχνη μας και ας μην την ακολουθήσουν. Είναι θεϊκό ότι μαθαίνεις στα παιδιά σου μια τέχνη και τους δημιουργείς αναμνήσεις στο χώμα», είχε αναφέρει για τη νέα του ζωή ο πρώην τερματοφύλακας. 

Read More

And More