Αλέξανδρος Βέλιος: Συντετριμμένη η σύζυγός του Νάντια στην κηδεία του

Αλέξανδρος Βέλιος: Συντετριμμένη η σύζυγός του Νάντια στην κηδεία του | tlife.gr

Με δάκρυα στα μάτια και μαυροφορεμένη στην κηδεία του Αλέξανδρου Βέλιου, η σύζυγός του Νάντια Γερολυμάτου. Ο γνωστός δημοσιογράφος που έπασχε από καρκίνο είχε ανακοινώσει εδώ και λίγους μήνες πως θέλει να κάνει ευθανασία για να μην υποφέρει, όταν έμαθε από τους γιατρούς πως δεν έχει πολύ καιρό ζωής.

Ο ίδιος, το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με μη υποβοηθούμενη ευθανασία, σκορπίζοντας τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Συντετριμμένη η σύζυγός του βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Α’ Νεκροταφείο, όπου τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία για τον εδώ και χρόνια αγαπημένο της.

Μια μέρα νωρίτερα, η Νάντια τον αποχαιρέτισε με το δικό της τρόπο μέσα από το προφίλ της στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: “αγάπη μου καλό σου ταξίδι θα είσαι πάντα στην καρδιά μου»,

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αποφασίσει για το τέλος της ζωής του εδώ και καιρό και είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να προετοιμάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα για την μετέπειτα απουσία του… Η θλίψη όμως, παραμένει ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων τους.


READ more