Αλεξάνδρου: «Δεν θέλω να πάρω θέση για το θέμα της Ιωάννας Τούνη» – Η συγγνώμη της Καινούργιου

Την ώρα που ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε συνδεθεί στην εκπομπή Super Κατερίνα μέσω skype,η παρουσιάστρια προλόγησε το θέμα που αφορούσε τον ίδιο και όσα είπε η σύντροφος του Ιωάννα Τούνη χθες μέσα από βίντεο στο instagram της. (δες εδώ τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη)

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δε φάνηκε να είναι σύμφωνος με την προβολή του συγκεκριμένου θέματος και τόνισε πως δε θέλει να παιχτεί αυτό το βίντεο γιατί πολύς κόσμος θα το παρεξηγήσει.

«Κατερίνα, δε θέλω να πάρω θέση σε αυτό το θέμα, δε θέλω να το πω στον Θέμη. Το λέω σε σένα. Δε θέλω να το παίξουμε, γιατί ο κόσμος νομίζει ότι το κάνουμε για κάποιο λόγο. Κάντε ό,τι θέλετε, εγώ δεν είμαι σύμφωνος. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι στην εκπομπή τη δική σου, ότι κάνω ένα λαϊκισμό του τύπου “δίνουμε κάποια πράγματα”. Ας το αφήσουμε εδώ» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο κόσμος νομίζει ότι η εκπομπή γυρίζει γύρω από τον Αλεξάνδρου και την Ιωάννα» πρόσθεσε το μοντέλο, με την Κατερίνα Καινούργιου να του ζητά συγγνώμη λέγοντας πως πίστευε ότι ήταν ενήμερος.

Read More

And More