Αλεξία Αλεξιάδου: Αφιερωμένο στη μνήμη της το επόμενο τεύχος του περιοδικού της – Το νέο συγκινητικό μήνυμα του συζύγου της

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της Αλεξίας Αλεξιάδου και οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ”έφυγε” για πάντα. Η γνωστή σεφ βύθισε σε θλίψη όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και όσους ανθρώπους την είχαν συναναστραφεί και είχαν συνεργαστεί μαζί της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η ομάδα της στο περιοδικό Real Food.

Τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς της και ήταν αυτό που της έδινε μεγάλη χαρά. Αυτό επιβεβαιώνει και ο σύζυγός της Βαγγέλης Κιτσάκης μέσα από το νέο συγκινητικό του μήνυμα στο facebook.

Το νέο χριστουγεννιάτικο τεύχος λοιπόν του περιοδικού θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Αλεξίας. Για την κυκλοφορία του βοηθάει και η μαμά της Βέφα Αλεξιάδου, η οποία έδωσε στο TLIFE την πρώτη συνέντευξη μετά τον θάνατο της κόρης της.

“Στο περιοδικό της έκανε τόσο ωραία πράγματα… Τώρα θα τελειώσω εγώ το χριστουγεννιάτικο τεύχος και θα βγει. Με την τηλεόραση δεν θέλω να έχω καμία σχέση! Ετοιμάζουμε και κάτι πολύ μεγάλο… Πριν λίγες ημέρες γιορτάσαμε και τα δέκα χρόνια του περιοδικού με την Αλεξία μας…”, είπε στο TLIFE ανάμεσα σε άλλα. (Διάβασε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη) Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένεται η κυκλοφορία αυτού του ιδιαίτερου τεύχους.

Read More

And More